Olssons Trappor - Trappor med stil
 
Trappa Färila, En trapp i som passar i dagens trender.

Trappa Färila
Trappan Färila. En trappa i samklang med dagens ljusa, luftiga inredningsideal, som gärna kombinerar flera materialslag.

Bilden visar en trappa av U-typ med vilplan. Plansteg, räckesöverliggare och ledstänger är utförda i massiv oljad ek. Vitmålade sidostycken och stolpar samt räckespinnar av borstade rostfria stålrör.

Visa alla bilder på denna trappa >>

Trappa Färila. En Trapp i trendigt utförande. Här med ledstänger i massiv oljad ek. Trappa Färila. En Trapp i trendigt utförande. Här med trappsted i massiv oljad ek.

 
Trappa Färila. En populär trapp med många valmöjligheter.

Trappa Färila
Trappa Färila. En populär trapp som kan se ut på många olika sätt beroende på materialval och ytbehandling. Bilden visar en fristående trappa av U-typ utan viloplan. Plansteg och räckesöverliggare i klarlackad ask. Sidostycken och stolpar vitmålade. Räckespinnar av mattborstade rostfria stålrör.

Visa alla bilder på denna trappa >>

Trappa Färila. En populär trapp Trappa Färila. En trendig trappa

 
Trappa Färila. Här en trapp från en offentlig miljö med slitstark linoleummatta på trappstegen och framkantslist i metall.

Trappa Färila
Trappa Färila. De flesta trappor kan även anpassas för offentlig miljö. Här ett exempel på detta. Bredden på trappan har ökats och planstegen belagts med slitstark linoleummatta samt försetts med framkantslist i metall. På bilden en högersvängd öppen U-trappa.

Visa alla bilder på denna trappa >>

Trappa Färila. En bredare trappa med förstärkta trappsteg. Trappa Färila. En trappa som passar bra i offentliga miljöer.

 
Trappa Färila

Trappa Färila
Trappa Färila. En populär trapp som kan se ut på många olika sätt beroende på materialval och ytbehandling. Bilden visar en trappa av U-typ utan viloplan. Plansteg och räckesöverliggare klarlackad. Sidostycken och stolpar vitmålade. Räckespinnar av mattborstade rostfria stålrör.

Visa alla bilder på denna trappa >>

   

 
Trappa Färila

Trappa Färila
Bilderna visar ännu ett möjligt möjligt utförande av vår Färilamodell. Detta är en trappa av L-typ. Planstegen, barnlisterna och överliggarna i det livfulla träslaget Ask med olja som ytbehandling, sidostycken och stolpar i vitmålad furu. Räckespinnar av mattborstade rostfria stålrör. Överliggarna är av modell H5.

Visa alla bilder på denna trappa >>

   

Olssons Trappor AB • Borghemsvägen 10, 820 41 Färila • Tel: 0651-232 85 Fax: 0651-230 25 • info@olssonstrappor.nu